«БІЗНЕС – ЦЕ ФУНДАМЕНТ ЕКОНОМІЧНОГО ЗРОСТАННЯ КИЇВЩИНИ». В. ВОЛОДІН ВІДЗНАЧИВ НАЙКРАЩИХ ПІДПРИЄМЦІВ ОБЛАСТІ

Дата: 08.09.2020 12:02
Кількість переглядів: 563

Фото без опису7 вересня голова Київської облдержадміністрації Василь Володін привітав підприємців Київщини з професійним святом. Також він відзначив найкращих представників малого та середнього бізнесу регіону.

Урочистий захід відбувся за участі керівника Офісу розвитку МСП при Мінекономіки Андрія Слабінського, віце-президента Торгово-промислової палати України Ростислава Коробки, Віце-президента ВГО «Український союз промисловців та підприємців» Дениса Красникова, в. о. ГУ ДПС у Київській області Олександра Загорського, понад 50 підприємців з усіх районів Київської області.

«Вважаю відповідальний бізнес тим самим фундаментом, що забезпечує економічне зростання Київщини. Моя ціль сьогодні – руйнування бар’єрів, що заважають бізнесу рости, створення клімату найбільшого сприяння та підтримки. Ми прагнемо вибудувати відносини взаємодовіри та взаємодопомоги між бізнесом та владою на принципах партнерства», – зазначив голова КОДА Василь Володін.

Під час відкритого спілкування учасники зустрічі обговорили проблеми, що турбують бізнес, способи взаємодії зі владою, механізми державної допомоги, що наразі можна отримати, а також перспективи розвитку підприємництва в регіоні.

«Дякую всім, хто тримав нашу економіку на плаву й продовжує це робити й зараз, в часи пандемії. Вдячний шановним бізнесменам за значний внесок у розвиток нашого регіону», – підкреслив очільник області Василь Володін.

Повідомляє пресслужба КОДА.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування