ШАНОВНІ ВІДВІДУВАЧІ!

Дата: 07.09.2020 14:39
Кількість переглядів: 543

Фото без описуЗ метою запобігання поширення коронавірусної інфекції, COVID-19, з 01 вересня 2020 року на період карантину, запроваджується такий порядок роботи Яготинської районної філії Київського обласного центру зайнятості:

? проведення групових та масових заходів для населення та роботодавців тимчасово скасовується;

? на період карантину віддається перевага взаємодії з кар’єрними радниками без відвідування центру зайнятості, тобто у дистанційному режимі (телефоном чи через електронну пошту);

? прийом документів від клієнтів, у тому числі для фіксації наміру клієнта бути зареєстрованим як безробітним, здійснюється засобами електронного зв’язку, через портал "Дія", або через скриньку, що розміщена в центрі зайнятості.

Якщо ви вже зареєстровані як безробітний:

Кар’єрний радник комунікує з вами засобами телефонного або електронного зв’язку.04575-5425404575-53782,04575-54099

Відвідування Яготинської районної філії Київського обласного центру зайнятості, яке було призначене до запровадження карантину, переноситься на іншу дату. Для цього кар’єрні радники будуть зв’язуватися з вами стосовно призупинення відвідування центру зайнятості.

Прохання дотримуватись рекомендацій щодо запобігання розповсюдженню коронавірсусної інфекції, відвідувати центр зайнятості в медичних масках або інших засобах індивідуального захисту.

Бережіть себе і своє здоров’я!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування