Незабаром в ОЗНЗ «Жоравський НВК «ЗШ І-ІІІ ст.ДНЗ (ясла- садок)» відкриється новий workout –майданчик

Дата: 04.09.2020 11:10
Кількість переглядів: 925

03 вересня 2020 року перший заступник голови адміністрації Олександр Васільєв відвідав с.Жоравка, аби особисто перевірити стан виконання робіт з облаштування спортивного майданчика.

Тренувати своє тіло і дух зможуть прихильники здорового способу життя села Жоравка на workout-майданчику з тренажерним обладнанням та штучним покриттям, який буде відкрито на території Опорного загальноосвітнього навчального закладу «Жоравський навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, дошкільний начальний заклад (ясла- садок)», обладнання на який було виділено через обласну програму розвитку фізичної культури і спорту «Київщина спортивна». В рамках якої Київською обласною державною адміністрацією закуповується спортивне обладнання та технологічні комплектуючі для облаштування спортивних майданчиків, а вже облаштовуються об’єкти коштом місцевого бюджету.

Комплект спортивного обладнання та технологічних комплектуючих обійшовся обласній державній адміністрації у 323 533,50 грн., в свою до облаштування майданчика долучилися ТОВ «Галаган - Агро», ТОВ «АГРО- С». Так, коштом сільськогосподарських підприємств було закуплено будівельні матеріали, а саме: бордюри, відсів, щебінь, пісок. Будівельно монтажні роботи провели робітники ТОВ «Галаган - Агро».

Що представляє собою сам workout -майданчик? На штучному газоні розташовані 11 тренажерів: жим від грудей - верхня тяга, СК Воркаут, жим ногами, маятник–твістер, повітряний ходок, батерфляй (без сидінь), гребний тренажер, Хос Райдер, степпер–тренажер для привідних та відвідних м?язів стегна, орбітрек, важільна тяга. Зі зручностей за проєктом облаштовані лава та урна.

Взагалі "Workout" - це сучасний соціально-спортивний рух, який охоплює все більшу кількість молоді. Основна ідея руху - можливість для тренування свого тіла і духу є завжди і всюди, а різноманіття вправ з власною вагою дозволить підібрати навантаження будь якого рівня складності. Регулярні заняття на спортивних тренажерах для воркауту дадуть відмінний результат у формуванні красивої фігури без зайвих витрат на відвідування спортзалів. Хто займається воркаутом,  не тільки розвиваються фізично, а й зміцнюють силу духу.

Особисто проінспектувавши виконані роботи та встановлені спортивні тренажери Олександр Валерійович зазначив, що новий спортивний майданчик це радість для дітей, які вже сьогодні з цікавістю оглядають новий майданчик та із захопленням чекають його відкриття.

Будемо мати надію, що вже скоро карантинні обмеження буде скасовано, а нових спортивний об’єкт в селі стане запорукою розвитку здорової, спортивної молоді.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування