Вітання голови адміністрації О. Кудрявського з Днем знань

Дата: 01.09.2020 13:40
Кількість переглядів: 429

Фото без описуДорогі школярі! Шановні вчителі та батьки!

Щиро вітаю вас з Днем знань і початком нового навчального року.

Перше вересня –  справді стало всенародним святом, яке об’єднує школярів, педагогів і батьків, котре завжди  є урочистим і хвилюючим днем.

Цього дня вперше сядуть за парти і помандрують країною знань майже 396 маленьких жителів Яготинського району. Віднині для них багато чого буде вперше: перший дзвоник, перший шкільний підручник, перший учитель. Бажаю їм бути допитливими, активними і не боятися труднощів.

А ось для одинадцятикласників свято знань сповнене теплого щему, адже воно буде останнім у рідній школі. Цьогорічний перший дзвоник стане для вас, дорогі випускники, своєрідним мірилом вашої дорослості і відповідальності перед нелегким вибором професійної стежині і самостійності у прийнятті рішень. Я стовідсотково впевнений, що кожен із вас зробить правильний вибір. Адже, від вашої небайдужої життєвої позиції великою мірою залежить майбутнє нашого району і країни.

Найщиріші вітання і Вам, шановні батьки, бабусі, дідусі учнів та студентів. Збувається мрія ваших родин – діти згодом своєю працею прославлятимуть родовід, віддаючи сили, знання, отримані практичним досвідом вміння на справу розбудови держави, зміцнення її економічної могутності.

Складаю подяку вам, педагоги, за відданість молоді та професіоналізм, щоденну працю і за все, що ви робите для підвищення якості нашої освіти, виведення її у європейський простір.

Усім вам, дорогі друзі, зичу мирного неба, щастя, міцного здоров’я, щоб кожен крок, який ви зробите в цьому році приносив задоволення, радість буття, низку успіхів і перемог.

Щасливого навчального року!

Голова адміністрації                                                                                   О. КУДРЯВСЬКИЙ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування