«Синій, як море, як день – золотий, з неба і сонця наш прапор ясний»…

Дата: 23.08.2020 19:37
Кількість переглядів: 514

Є дати, які укріпляють нації, виражають дух народу, символізують його славне минуле, сьогодення й майбутнє. До їх числа, безсумнівно, відноситься і День Державного Прапора України. Він є втіленням національної єдності, честі та гідності, традицій державотворення, історії та сьогоденні. Це символ миролюбства. Під його знаменом ми йшли до проголошення самостійної України, до перемоги.  Державу творити, то значить вірити в свій народ, йти з ним нелегкою дорогою перетворень до розбудови величної вільної України.

Тож біля будівлі Яготинської районної державної адміністрації, 23 серпня, відбулися урочистості з нагоди Дня Державного Прапора України – свята яке є одним з найбільш визначних свят української держави, адже він передує святкуванню річниці Незалежності України.

Право підняти Державний Стяг було надано учаснику бойових дій на Сході України Олександру Головченку.

Ми пишаємося своєю національною атрибутикою – жовто-блакитним стягом, який уособлює чисте небо та золотисті ниви. І сьогодні ми є свідками великих перетворень, що відбуваються в нашій країні. Ми майбутнє України. Тож своїми знаннями, працею, здобутками підносьмо її культуру, своїми досягненнями славімо її. Будьмо гідними своїх предків, бережіть волю і незалежність України, поважайте свій народ і його мелодійну мову.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування