Привітання голови райдержадміністрації О. Кудрявського з Днем Державного Прапора та Днем Незалежності України

Дата: 21.08.2020 12:18
Кількість переглядів: 1859

Шановні жителі Яготинщини!

Прийміть найщиріші вітання із національними святами нашої державності – Днем Державного Прапора та Днем незалежності України!

Ці визначні дати навіки увійшли в історію нашої молодої держави золотою сторінкою її біографії, започаткувавши нову епоху в житті українського народу, законодавчо закріпили його вікові демократичні прагнення до національного відродження, духовної свободи та культурного піднесення.

Цього року День незалежності особливо важливий для нас усіх. Цього разу, двадцять четвертого серпня ми не лише згадуємо національних героїв минулих часів, які робили все можливе і неможливе для утвердження української держави, сьогодні ми маємо сучасних героїв, які виборюють та захищають незалежність та територіальну цілісність України.

Перед світлою пам’яттю предків, саме наше покоління має зберегти державу, за яку проливали кров Герої Небесної Сотні та Герої, що загинули на Сході країни.

У такий складний час поняття незалежності та єдності України набуло для кожного з нас особливого змісту. Дух патріотизму об’єднує українців. Переконаний, що лиха година скоро мине. Тож докладаймо спільні зусилля для завершення великої місії – зберегти, розбудувати та уславити нашу єдину Україну.

Ми усі прагнемо, щоб у домі панували щастя і добро, у суспільстві – згуртованість, на рідній землі – мир! Тож нехай ці величні свята вселяють гордість за увесь український народ, нашу країну, об’єднують всіх українців, дарують усім нам світлі надії, щоденні звершення та впевненість у завтрашньому дні.

Щиро зичу усім миру та злагоди, міцного здоров’я, щедрої долі, благополуччя і достатку у ваших оселях, мудрості і успіхів у справах та починаннях заради процвітання незалежної України та її народу.

У цей День незалежності ми всі маємо молитися за Україну, за її щасливе майбутнє, за її людей, що всіма силами підтримують єдину та неподільну країну!

І нехай у всіх добрих справах допоможе нам Бог!

Зі святами вас, дорогі жителі Яготинщини, з Днем Державного Прапора та Днем незалежності України!

Слава Україні!

З повагою,

голова райдержадміністрації                                                                  О. КУДРЯВСЬКИЙ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування