Управління соціального захисту інформує

Дата: 19.08.2020 16:05
Кількість переглядів: 515

Фото без описуПостановою Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 року № 632  затверджено Порядок обчислення середньомісячного доходу сімї (домогосподарства) для усіх видів державної соціальної допомоги, які надаються залежно від доходу сімї, а також змінено період, за який обчислюється середньомісячний дохід.

Для реалізації такого підходу запроваджується обмін інформацією з ДПС. Пенсійним фондом України та скасовується необхідність надання додаткових довідок про доходи від заявників.

На сьогодні проходить завершальний етап погодження порядків взаємодії інформаційних систем між Мінсоцполітики, Державною податковою службою, Пенсійним фондом та найближчім часом буде реалізована.

Для призначення допомог з 1 липня 2020 року до запровадження порядків обміну довідки про доходи членів сімї (за IV квартал 2019 року – І квартал 2020 року) можуть бути подані самостійно.

Наголошуємо! З метою державної підтримки одиноких матерів, які за нових умов надання допомоги з 1 липня 2020 року не змогли скористатися допомогою на дітей одиноким матерям пропонуємо звернутися за призначенням державної соціальної допомоги малозабезпеченим сімям.

 

Управління соціального захисту населення

Яготинської РДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування