Шановні будівельники Яготинщини ! Прийміть найщиріші вітання з професійним святом!

Дата: 07.08.2020 16:38
Кількість переглядів: 365

Фото без описуЦе свято людей, самовіддана праця яких викликає всенародну вдячність. Ви — представники мирної і творчої професії, яка завжди була й залишається однією  із самих шанованих і почесних.

Будівельники – це творці, які покликані приносити радість, щастя і задоволення оточуючим. І ті, хто будує житло, офіси, торгівельні центри, заслуговують на велику повагу та визнання.

Ваші кваліфікація і досвід дуже потрібні сьогодні. Упевнений, що висока майстерність і наполеглива праця, застосування сучасних матеріалів та впровадження прогресивних технологій і надалі будуть надійною запорукою економічного зростання держави та підвищення добробуту жителів нашого краю.

З почуттям глибокої вдячності за неоціненний вклад у розбудову Яготинщини зичу вам міцного здоров’я, миру, щастя і злагоди, терпіння і віри у краще, успіхів у всіх починаннях. Нехай невтомними будуть ваші руки і серця, ніколи не покидає натхнення у роботі.

 

З повагою

Голова адміністрації                                                                                                     Олександр КУДРЯВСЬКИЙ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування