Інформаційний дайджест новин Кабінету Міністрів України за 30 липня 2020 року

Дата: 31.07.2020 11:02
Кількість переглядів: 483

Фото без описуДенис Шмигаль: Університети можуть самі визначати, коли і в якій формі їм починати освітній процес у новому навчальному році

Денис Шмигаль відзначив, що відповідно до закону про вищу освіту, університети мають такий рівень автономії та самоврядування, який дозволяє їм самостійно визначати форми навчання та форми організації освітнього процесу. 

НКРЕКП має якнайшвидше прийняти необхідні рішення для збалансування ринку електроенергії в Україні, – Прем’єр-міністр

У четвер, 30 липня, відбулося четверте засідання Антикризового енергетичного штабу під головуванням Прем’єр-міністра Дениса Шмигаля.

Владислав Криклій: Законопроект про мультимодальні перевезення - один із пріоритетів для розвитку транспортної галузі

30 липня 2020 року було підписано Меморандум про взаєморозуміння та співробітництво з розвитку інтермодальних залізничних перевезень в Україні, а в майбутньому – у країнах Східної Європи та Балтії.

Навчальний рік по всій території України розпочнеться вчасно, - Прем’єр-міністр

30 липня, під головуванням Прем’єр-міністра Дениса Шмигаля відбулася всеукраїнська селекторна нарада з керівниками областей під час якої обговорювалися питання організації та проведення навчального року 2020/2021 в умовах адаптивного карантину.

Реформа корпоративного управління буде продовжена, - Денис Шмигаль

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль провів робочу зустріч з членами Комітету з призначення керівників особливо важливих для економіки підприємств в режимі відеоконференції.

Олег Немчінов провів нараду щодо вирішення проблемних питань, що виникли після проведення фінальної частини ЄВРО-2012

Під час наради був представлений проект Постанови Кабінету Міністрів України "Про затвердження порядку фінансування деяких інфраструктурних об'єктів".

Міністр Кабінету Міністрів України взяв участь у нараді щодо функціонування системи HRMIS

29 липня відбулася нарада щодо обговорення питання стану впровадження інформаційної системи управління людськими ресурсами та нарахування заробітної плати в державних органах.

На черговому засіданні Уряду було внесено зміни до Регламенту Кабінету Міністрів України

Це дуже важливий крок задля забезпечення прозорості діяльності Уряду в частині співпраці Кабінету Міністрів України з Верховною Радою України та її органами, покращення координації роботи Уряду та Парламенту.

Ввезення в Україну продуктів тваринного походження відбуватиметься за новими формами міжнародних сертифікатів

24 липня в Офіційному віснику України опубліковано наказ Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства від 14 липня 2020 року № 1329, яким затверджено 72 форми міжнародних сертифікатів.

Ольга Оніщук: Реформа нотаріату передбачає запровадження електронної системи

Доступність і висока якість нотаріальних та реєстраційних дій - один із основних пріоритетів Мін’юсту. Для цього Міністерство юстиції впроваджує масштабну реформу нотаріату.

Валерія Коломієць: Уряд врегулював оплату послуг та відшкодування витрат адвокатів, які надають безоплатну вторинну правову допомогу

На засіданні Уряду 29 липня 2020 року прийнято Постанову, якою внесено зміни до Порядку оплати послуг та відшкодування витрат адвокатів, які надають безоплатну вторинну правову допомогу та Методики обчислення розміру винагороди адвокатів, які надають безоплатну вторинну правову допомогу.

Денис Малюська: Продаж в’язниць має початись вже цього літа

Законопроект про взаємодію з приватним сектором щодо приватних СІЗО вже розроблено, погоджено з іншими органами влади та внесено до Кабінету Міністрів. 

Мінфін спільно з Мінсоцполітики розробив зручний механізм монетизації одноразової натуральної допомоги «пакунок малюка»

29 липня 2020 року Уряд прийняв постанову Кабінету Міністрів України «Про виплату грошової компенсації вартості одноразової натуральної допомоги «пакунок малюка» на дітей, які народились у 2020 році та не отримали «пакунок малюка».

Показники для послаблення протиепідемічних заходів станом на 30.07.2020

Максим Степанов: Швидка буде доїжджати до пацієнта скоріше, ми запровадимо новий принцип виклику без прив‘язки до області

Міністерство охорони здоров’я України планує цього року запровадити у роботі екстреної медичної допомоги принцип екстериторіальності, який дозволить бригадам “швидкої” здійснювати виїзди на найближчі виклики без прив’язки до області.

Оперативна інформація про поширення коронавірусної інфекції 2019-nCoV

За даними Центру громадського здоров’я, станом на 30 липня в Україні зафіксовано 1197 нових випадків коронавірусної хвороби COVID-19.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування