Скажемо «НІ!» торгівлі людьми

Дата: 30.07.2020 12:51
Кількість переглядів: 487

Фото без описуВ рамках заходів до Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми Яготинським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проведено ряд заходів.

Зокрема,  спільно із  інспектором з ювенальної превенції Яготинського відділення поліції Переяслав-Хмельницького відділу поліції ГУ Національної поліції в Київській області 29 липня відвідали сім'ї, які перебувають у складних життєвих обставинах та провели  бесіди «Як не стати жертвою торгівлі людьми»,  спільно зі працівниками служби у справах дітей та сім’ї Яготинської РДА 30 липня проведено вуличну акцію «Не стань жертвою торгівлі людьми».

Під час заходів проінформували населення Яготинщини  дуже важливими темами, такими як:  власна безпека, честь та гідність людини, надання допомоги й захисту постраждалим особам тощо.  

Також фахівці обговорили найпоширеніші міфи та стереотипи, пов`язані з торгівлею людьми, а також найбільш вразливі категорій людей, які можуть постраждати та зазначили наскільки важливо знати та дотримуватися правил безпечної поведінки, оскільки до тенет торговців людьми може потрапити будь-яка особа, незалежно від віку, статі, соціальної приналежності.

Під час  заходів було надано індивідуальні послуги та розповсюджено інформаційні листівки «Поради, які будуть корисними перед поїздкою за кордон» та буклети з контактними телефонами «гарячих» ліній з протидії торгівлі людьми . Отримана інформація, безперечно, стане у нагоді та  убереже від необдуманих вчинків та неправильних рішень при працевлаштуванні. На дошках оголошень розмістили важливу та актуальну інформацію про те, куди звертатися та що робити жертвам у разі настання злочину.

Людина в сучасному світі не може бути товаром і саме тому 30 липня світова спільнота відзначає Всесвітній день протидії торгівлі людьми.

Яготинський  районний  центр                                                                                        соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування