Пілотний проєкт з автоматичного оформлення товарів набирає обертів

Дата: 29.07.2020 17:08
Кількість переглядів: 796

Наразі учасниками проєкту стануть ще 22 підприємства-експортери, що працюють в зоні діяльності Київської митниці Держмитслужби. З них територіально 11 знаходяться в Київській області,  9 на Житомирщині, 2 підприємства розташовані в Києві.

Товарна структура експорту, митне оформлення якого буде проходити  автоматично, відповідно, розшириться. Це українські напої, солод, кондитерські та макаронні вироби, посуд, меблі, щебінь, плівка та ряд іншої продукції. 

На даний час в рамках пілотного проєкту в зоні діяльності Київської митниці автоматично оформляються товари 7-ох суб’єктів зовнішньоекономічної діяльності. За понад два місяці функціонування пілоту без участі інспектора митниці оформлено 1404 митних декларації з товарами. Всі вони заявлялись в режимі експорт.

Нагадаємо, 19 травня Держмитслужбою запроваджено пілотний проєкт автоматичного  здійснення митних формальностей автоматизованою системою митного оформлення в режимах експорт, переробка на митній території, реекспорт  (після переробки). Проєкт спрямований на спрощення процедури митного оформлення.

 

Прес-служба Київської митниці Держмитслужби

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування