НА КИЇВЩИНІ ТРИВАЄ БОРОТЬБА З НЕЛЕГАЛЬНИМИ АЗС

Дата: 28.07.2020 11:56
Кількість переглядів: 350

Фото без описуСпівробітники ОУ ГУ ДФС у Київській області перевірили 41 об’єкт можливої незаконної реалізації паливно-мастильних матеріалів на території Київської області. Перевірка проводилася згідно інтерактивної карти нелегальних автозаправних станцій.

За результатами перевірки демонтовано 1 об’єкт в м. Буча. З нього вилучено дизельне паливо на 49,104 тис. грн; бензин А-95 на 31,550 тис. грн; скраплений газ на 11,178 тис. грн; обладнання для зберігання та реалізації ПММ на суму 450 тис. гривень.

Також демонтовано 1 об‘єкт в с. Бишів Макарівського району. З нього вилучено пального на 281,485 тис. грн; автомобіль «газ-бензовоз»; обладнання на суму 600 тис. гривень.

Окрім того в результаті перевірки 24 об’єкти отримали ліцензії; 12 об’єктів припинили свою діяльність та самостійно демонтували обладнання; 5 об’єктів на момент перевірки не здійснювали діяльність.

«Вкотре закликаю всіх працювати в рамках закону. Ми продовжимо боротьбу з тіньовим ринком нафтопродуктів на території Київської області. Схеми надалі будемо викривати й ліквідувати, а їхніх учасників притягувати до відповідальності», – заявив голова Київської облдержадміністрації Василь Володін.

Повідомляє пресслужба КОДА.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування