Поліція Яготинщини розшукала двох зниклих малолітніх дітей

Дата: 28.07.2020 11:48
Кількість переглядів: 397

Фото без описуМинулих вихідних двоє друзів, 8 та 10-річного віку, звечора пішли з дому і не повернулися. Мати меншого хлопчика зателефонувала на спецлінію 102 вранці, о 6.30 год, оскільки упродовж ночі самотужки його не могла знайти.

Старшого втікача батьки теж шукали, однак до поліції за допомогою не звертались.

Щойно до поліції надійшло повідомлення про зникнення 8-річного жителя села Сулимівка Яготинського району, на пошуки малолітнього був задіяний особовий склад  та ювенальні поліцейські Яготинського відділення поліції Переяслав-Хмельницького відділу поліції ГУ Національної поліції в Київській області, до яких долучились небайдужі люди.

Активні пошуки тривали майже годину. Зниклих дітей шукали на території села, в лісі, згодом помітили хлопчаків біля водойми – ті збиралися купатися.

Ночували втікачі у будинку, з якого виїхали господарі. На щастя, нічого лихого з дітьми не трапилось і їх правоохоронці неушкодженими повернули батькам.

З батьками втікачів ювенальні поліцейські провели роз’яснювальну бесіду, щоб у подальшому не виникало подібних ситуацій. Також працівники поліції склали адміністративні протоколи за ст. 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративне правопорушення. Передбачає попередження або накладення штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Шановні батьки, дорослі! Будьте відповідальними за дітей, не залишайте їх без нагляду. Якщо дитина зникла – не зволікайте, одразу телефонуйте на спецлінію 102. Адже, як правило, самостійні пошуки не приводять до позитивних результатів, а дитина за цей час може потрапити у біду.

 

Ювенальна превенція Яготинського відділення                                                        поліції Переяслав-Хмельницького відділу поліції                                                                  ГУ Національної поліції в Київській області

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування