Урядовий дайджест новин

Дата: 28.07.2020 09:56
Кількість переглядів: 311

Міненерго обстоює комплексний підхід до трансформації вугільних регіонів

З метою визначення собівартості вугілля і з‘ясування перспектив модернізації для кожної шахти представники Міністерства вивчають середньострокові плани видобутку вугілля під час робочих візитів на вугледобувні підприємства.

Денис Шмигаль про програму «Доступні кредити 5-7-9%»: Ініціатива Президента дає результат

За інформацією Міністерства фінансів, в рамках Державної програми «Доступні кредити 5-7-9%», уповноважені банки за минулий тиждень уклали 196 нових кредитних угод на загальну суму 638 мільйонів гривень.

В Мінфіні обговорили вимоги до форми та змісту структури власності юридичних осіб

Сьогодні в Міністерстві фінансів відбулась робоча нарада з представниками Міністерства юстиції, Міністерства цифрової трансформації, Державної служби фінансового моніторингу та Національного банку України з питань затвердження форми та змісту структури власності юридичних осіб.

Зниження «зелених» тарифів, повернення шахтарів до роботи, оновлення енергобалансу, початок підготовки до зими: Ольга Буславець відзвітувала за 100 днів роботи

З державного бюджету повністю погашено заборгованість із зарплати перед шахтарями. Невелика заборгованість, що залишилася, буде покрита за рахунок реалізації вугілля.

Підсумки тижня за результатами програми «Доступні кредити 5-7-9%»: 196 нових кредитів на загальну суму 638 мільйонів гривень

Найбільшим попитом бізнесу продовжують користуватися кредити на рефінансування раніше отриманих позик. За минулий тиждень портфель рефінансованих кредитів в рамках програми зріс на півмільярда гривень (564 мільйона гривень).

За попередню добу інспектори Укртрансбезпеки перевірили ще 3660 вантажівок, - Владислав Криклій

У розрізі регіонів лідерами за кількістю перевірених транспортних засобів стали Одеська, Київська та Херсонська області. Найбільше плати за проїзд нараховано в Одеській та Київській області.

Показники для послаблення протиепідемічних заходів станом на 27.07.2020

За підтримки НАТО завершується проект із вилучення радіоактивних відходів із об’єкта «Цибулеве»

Представники ДСП «Об’єднання «Радон», що належить до сфери управління Державного агентства України з управління зоною відчуження, ознайомилися з перебігом реалізації заключного етапу проекту з ліквідації могильника «історичних» радіоактивних відходів, що знаходиться на території військової частини Міністерства оборони України, в смт Цибулеве Кіровоградської області.

Оперативна інформація про поширення коронавірусної інфекції 2019-nCoV

За даними Центру громадського здоров’я, станом на 27 липня в Україні зафіксовано 807 нових випадків коронавірусної хвороби COVID-19.
Загалом в Україні 65 656 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 1616 летальних, 36 122 пацієнти одужало.

Рятувальники закликають дотримуватися правил безпеки під час купання у водоймах

Так, станом на 27 липня на водних об’єктах України від початку місяця загинули більше 200 осіб, з них 22 дитини. Тож рятувальники по всій країні проводять превентивні заходи з метою профілактики виникнення трагічних подій на воді, під час яких щоразу наголошують на тому, що потрібно неухильно дотримуватися правил безпечної поведінки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування