Відбувся черговий вебінар з використанням цифрових технологій

Дата: 22.07.2020 08:11
Кількість переглядів: 334

Фото без опису21 липня 2020 року об 11.00 год. в Яготинській районній філії Київського обласного центру зайнятості відбувся черговий вебінар з використанням цифрових технологій на тему "Підготовка резюме". До онлайн зустрічі долучилися 5 слухачів.

Мета – формування у шукачів роботи навичок складання успішного резюме та ефективного його використання у процесі працевлаштування.

Під час дискусії було розглянуто види резюме, його структуру, правила написання, наголошено на головних моментах при його формуванні.

Безробітним розповіли про «Електронний кабінет шукача роботи» на сайті Державної служби зайнятості ( https:// dcz.gov.ua/), де шукачі роботи можуть розмістити власне резюме. 

Також є можливість скористатися послугами Освітнього порталу на сайті державної служби зайнятості, де можна переглянути та пройти доступні онлайн курси щодо складання успішного резюме (за посиланням https://skills.dcz.gov.ua/).

Шукачів роботи проінформували і про діяльність безкоштовної онлайн-платформи «Дія. Цифрова освіта» (https://osvita.diia.gov.ua/ ). 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування