ВАСИЛЬ ВОЛОДІН З РОБОЧИМ ВІЗИТОМ ВІДВІДАВ ЯГОТИНЩИНУ

Дата: 17.07.2020 15:35
Кількість переглядів: 723

Фото без опису17 липня голова Київської обласної державної адміністрації Василь Володін з робочим візитом відвідав Яготинщину. Основна мета поїздки – комунікація з громадами, виявлення проблемних питань та шляхів їх вирішення.

Разом з ним з мешканцями району спілкувалися начальник Головного управління Національної поліції в Київській області Андрій Нєбитов, очільник Головного управління СБУ у м. Києві та Київській області Олег Головаш, перший заступник прокурора Київської області Ігор Грабець.

«Як представник влади в Київській області маю завдання зробити її ближчою до людей, впроваджувати справедливість без винятків та дбати про економічний розвиток регіонів», – звернувся очільник області до мешканців.

Василь Володін відзначив важливість подальшого розвитку закладів охорони здоров‘я у районі. Зокрема, зупинився на роботах, що заплановані та ведуться у Яготинській районній лікарні, на які з бюджетів різних рівнів виділено понад півмільйона гривень та закуплено обладнання майже на 2 млн. грн.

На зустрічі також торкнулися теми регіонального розвитку. Голова КОДА зазначив важливість залучення інвесторів до роботи в регіоні та навів приклади двох перспективних проектів у Яготинському районі, які мають залучити майже 10 млн. долл інвестицій та створити нові робочі місця.

В рамках візиту очільника області відбувся конструктивний діалог з активом району. Мешканці району піднімали питання розвитку району, збереження лікарні, ремонту доріг та матеріально-технічного забезпечення закладів освіти та культури, роботи правоохоронних органів, забезпечення прав громаянин на отримання земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства, надання безкоштовних ліків та створення полігону твердих побутових відходів.

Крім того, учасники зустрічі обговорили питання утеплення та ремонту навчальних закладів, держпідтримки виробників сільськогосподарської продукції та інше.

Голова КОДА доповів громадянам, що в області прийнята програма поводженням з ТБО, в той же час закликав бути господарями на своїй землі і на місцях дбати про чистоту власних населених пунктів. Стосовно решти питань - їх взяли під власний контроль профільні заступники.

Жителі району подякували голові області за приділену увагу та бажання допомогти. Василь Володін, в свою чергу, запевнив, що підвищення рівня життя людей – це головний пріоритет в його щоденній роботі на посаді голови Київської ОДА. Подібні зустрічі він планує проводити регулярно, адже це надійний спосіб дізнатися про реальний стан справ на місцях і зрозуміти, яким чином спрямовувати роботу щоб вона була корисною для Київщині та її мешканців.

Частину запитів взяли на виконання очільники інших обласних відомств. Обговорення нагальних проблем вийшло жвавим, багато питань отримали відповіді на місці. Домовилися про подальшу взаємодію і регулярне спілкування влади і жителів району.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування