Вітання з Днем родини

Дата: 08.07.2020 11:38
Кількість переглядів: 685

Фото без описуПрацівники Яготинського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді в партнерстві з інспектором із ювенальної превенції  Яготинського відділення поліції Переяслав-Хмельницького відділу поліції ГУ Національної поліції в Київській області  за підтримки Благодійної організації «Благодійний фонд «Клуб Добродіїв» привітали сім’ї з Днем родини. Це відносно молоде свято, його святкують в нашій країні з 2012 року. З давніх часів родина для українців відігравала надзвичайну роль, це найбільша цінність у житті, джерело життєдайної енергії, надія на щасливе майбутнє. Саме у родині формується характер, особистісні якості, прищеплюється відповідальність, порядність, повага до старшого покоління. Родина не тільки наша незамінна і постійна моральна та матеріальна підтримка, а гармонійний та міцний союз родини і держави – один із найважливіших чинників її процвітання, добробуту й благополуччя громадян.

 Солодкі подарунки до  дня родини отримали  багатодітні та малозабезпечені сім’ї, одинокі матері, сім’ї де є особи з особливими потребами, опікунські родини, сім’ї,  які перебувають у складних життєвих обставинах та інші соціально-незахищені верстви населення, які перебувають на обліку в ЯРЦСССДМ. Загалом охоплено 56 родин, в них 142 дитини. Дітлахи були дуже раді солодощам.

Яготинський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді щиро вдячний Благодійній організації «Благодійний фонд «Клуб Добродіїв» за небайдужість та турботу до наших діточок !

 Щиро бажаємо кожній родині мирного неба, щасливої долі, міцного здоров'я, добробуту, благополуччя, злагоди та любові. Нехай будуть щасливими і вдячними ваші діти, а буденні клопоти завжди радісними і приємними. Нехай для кожного з вас родина буде самою надійною фортецею, тим місцем, де завжди зрозуміють, підтримають і допоможуть.

 

Яготинський районний центр соціальних

служб для сім’ї, дітей та молоді

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування