НА БЕЗПЕКУ В КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ВИДІЛЕНО ПОНАД 11 МІЛЬЙОНІВ ГРИВЕНЬ

Дата: 24.06.2020 10:47
Кількість переглядів: 646

Фото без описуЗ метою підвищення ефективності взаємодії органів державної влади та правоохоронних органів в області, оперативної роботи та реагування на заяви, повідомлення про злочини, а також правопорушення, забезпечення системи моніторингу криміногенної ситуації на території Київської області на 2020 рік передбачено фінансування у розмірі 11 млн 840 тис. грн.

Таке рішення сьогодні ухвалили депутати Київської обласної ради під час чергового засідання сесії. Більшістю голосів вони підтримали внесення змін до Обласної цільової комплексної програми профілактики та протидії злочинності у Київській області «Безпечна Київщина» на 2017-2020 роки.

Відповідно до внесених змін, кошти передбачено на:

1 млн 615 тис. грн – обслуговування системи відеоспостереження на
12 місяців 2020 року, що дозволить забезпечити безперебійну роботу системи відеоспостереження для ефективного та оперативного контролю над ситуацією в регіоні;

10 млн 205 тис. грн – модернізацію інтегрованої комплексної системи відеоспостереження та відеоаналітики Київської області (придбання, монтаж, налагодження, введення в експлуатацію інтегрованої системи відеоспостереження та відеоаналітики Київської області), що дасть змогу розширити зону обзору з метою забезпечення законності та правопорядку на території області, збільшити технічну потужність системи з її подальшою інтеграцією до системи відеоспостереження України;

20 тис. грн – придбання демонстраційного набору «Дорожні знаки» для здійснення превентивних заходів з учнями в школах області у сфері безпеки дорожнього руху.

Передбачені заходи дозволять знизити кількість правопорушень та кримінальних проявів не менше ніж на 5% на території Київської області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування