Рятувальники Яготинського РС провели профілактичну роботу на ТОВ «Придніпровський Край» щодо дій під час пожежі

Дата: 24.06.2020 09:26
Кількість переглядів: 445

Фото без описуЗ метою підготовки техніки, працівників до зернозбиральної компанії та дій у разі виникнення пожежі на підприємстві, 23 червня рятувальники Яготинського РС провели профілактичну роботу у сільськогосподарському підприємстві ТОВ «Придніпровський Край» де на сьогоднішній день вже у самому  розпалі проводиться підготовка до збирання ранніх зернових культур. Першочерговим завданням для рятувальників Київщини є забезпечення пожежної безпеки під час збирання зернових та технічних культур. Рятувальники оглянули транспортні засоби які будуть задіяні у зернозбиральній компанії. Під час обстеження комбайнів акцентовано значну увагу на обладнанні необхідним комплектом первинних засобів  пожежогасіння.

Під час профілактичної роботи з працівниками сільського підприємства був проведений інструктаж та здійснено закріплення знань з ефективного використання первинних засобів  пожежогасіння при пожежі у вигляді реагування на пожежу членами ДПД.

 На завершення рятувальники залишили пам’ятки з питань дотримання правил пожежної безпеки під час збирання зернових та встановили заборону використання відкритого вогню та паління у хлібних масивах.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування