Вітання з Днем державної служби

Дата: 23.06.2020 09:06
Кількість переглядів: 543

Фото без описуШановні державні службовці, колеги!

Дозвольте  щиро привітати вас усіх з Днем  державної служби  та побажати подальших творчих і професійних успіхів на благо нашої держави, українського народу!

На державних службовців покладено відповідальне завдання – забезпечувати практичне виконання в державних органах функцій і завдань держави.

Кожен на своєму місці ми виступаємо ланкою, що поєднує владу і народ, формуємо ефективну систему державного управління, яка повинна стати мобільною, гнучкою, реагувати на запити сучасного суспільства, забезпечувати умови для поліпшення життя народу.

Я твердо вірю, що ваші зусилля й надалі будуть спрямовані на побудову демократичного суспільства, забезпечення конституційних прав і свобод громадян, стабільний розвиток країни, піднесення її престижу на міжнародній арені.

Сьогодні Уряд робить рішучі кроки для впровадження реформ. Серед них – реформування державного управління, яке має розглядатися у тісному поєднанні з адміністративною та адміністративно-територіальною реформами.

Ці перетворення направлені на те, щоб підняти авторитет державної служби, авторитет влади в цілому, забезпечити ефективне функціонування державного механізму, досягнення європейських стандартів рівня життя громадян.

З особливим теплом ми сьогодні згадуємо сумлінну, наполегливу працю людей, які більшу частину свого життя присвятили державній службі та зараз знаходяться на заслуженому відпочинку.

Хотілося б сказати найщиріші слова подяки всім державним службовцям, які з повною віддачею працюють на користь району

Упевнений, що запорукою успішного виконання намічених вами цілей є ваш професіоналізм, старанність, завзяття і великий практичний досвід, які і надалі будуть слугувати на користь людям.

Щиро бажаю всім витримки і сили духу, таких необхідних у нашій роботі. Будьмо ж тактовними, ввічливими, толерантними. І цим самим завоюємо ще більшу довіру співвітчизників!

Ніколи не забуваймо про своє високе призначення – вірно і чесно служити державі, своєму народу.

Бажаю всім вам міцного здоров’я, невичерпної енергії, нових звершень у справі служіння народу та нових здобутків в ім’я великого майбутнього України.

Хай кожен день вашого життя буде щасливий і радісний, а родинне тепло і затишок допомагають у виконанні почесного і відповідального професійного обов’язку.

 

З повагою

голова районної державної адміністрації                            О. КУДРЯВСЬКИЙ

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування