АТ «Київоблгаз» повідомляє про борги за доставку газу серед населення. Хто заборгував найбільше?

Дата: 19.06.2020 12:28
Кількість переглядів: 583

Фото без описуЗа оперативними даними станом на 18 червня заборгованість населення за надані послуги за доставку газу становить понад 114 млн грн. Нагадаємо, що це рекордна сума по регіонам України.

У компанії говорять, що найбільше – майже 22 млн грн заборгувало населення Києво-Святошинського району. По 8 млн грн заборгованості у користувачів газу Білоцерківського, Бориспільського, Броварського та Васильківського  районів. По іншим сума від 1 до 6 млн грн.

«Розпочався сезон планових ремонтних робіт газорозподільної системи. Проводиться обстеження та заміна зношених ділянок газопроводів, перевіряється підтримка тиску газу в мережах. Відсутність належного фінансування із-за накопичення заборгованості ставить під загрозу підготовку та своєчасний початок опалювального сезону», - розповідає Руслан Писанко директор технічний АТ «Київоблгаз».

Для жителів Київщині розроблені сучасні сервіси для сплати онлайн. Завантажити рахунок за доставку газу і дистанційно оплатити послуги можна з Особистого кабінету на сайті 104.ua, за допомогою чат-бота Viber 7104.ua і через мобільні додатки 104Mobile або 104 MobileLight.

Газова компанія дякує усім своїм клієнтам, які знайшли можливість і своєчасно розрахувалися за доставку газу, зробивши свій внесок у безпеку газорозподільної системи Київської області.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування