Тривають роботи з ямкового ремонту доріг

Дата: 11.06.2020 14:58
Кількість переглядів: 1334

Фото без описуСьогодні однією з актуальних та найбільш болючих тем для жителів Яготинщини, як в цілому і для всієї України, – є тема ремонту доріг та утримання їх в належному стані. Тож цілком закономірно, що проблеми у сфері дорожнього господарства завжди знаходяться в центрі уваги Яготинської районної державної адміністрації.

Після закінчення зимового періоду 2019-2020 року, на території Яготинського району розпочато ліквідацію ямковості на автодорогах загального користування місцевого значення, які знаходяться на балансі Департаменту регіонального розвитку Київської обласної державної адміністрації – генпідрядна організація ТОВ «Спецкомплектпостач», субпідрядна організація ТОВ ДП «Магістраль» та доріг державного значення які знаходяться на балансі Служби автомобільних доріг у Київській області – підрядна організація ТОВ ДП «Магістраль».

11 червня на автомобільній дорозі місцевого значення О102507-Яготин-/О102505 пневмо-стуменевим методом здійснено ліквідацію ямковості в напрямку від зупинки Гирича до залізничного вокзалу (м. Яготин, вул. Шевченка). Вибоїни на дорозі спочатку очищають, видуваючи з ям сміття і пил, а потім заливають спеціальною смоляною емульсією та засипають дрібним щебенем.

Крім того продовжуються роботи на автомобільній дорозі О101713 Переяслав-Хмельницький-Добраничівка-/М-03/(Капустинська сільська рада).

Здійснено видалення придорожніх насаджень у смузі відведення автомобільної дороги загального користування місцевого значення О102505/Т-25-41/-/Бориспіль-Березань-Яготин-Жоравка/через Гарачиївщину.

Проведено заміну колесовідбійної огорожі бар’єрного типу на ділянці дороги державного значення Т-10-18 Бориспіль-Березань-Яготин.

Закликаємо водіїв - бути уважними у місцях проведення дорожніх робіт, дотримуйтесь Правил дорожнього руху, звертайте увагу на попереджувальні знаки, дбайте про власну безпеку та безпеку інших.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування