МІЖНАРОДНИЙ ФОТОКОНКУРС «ВІКІ ЛЮБИТЬ ЗЕМЛЮ»

Дата: 11.06.2020 08:36
Кількість переглядів: 343

Фото без описуГромадська організація «Вікімедіа Україна» звертається з проханням долучитися представників Київщини до проведення української частини Міжнародного фотоконкурсу «Вікі любить Землю» (Wiki Loves Earth), яка пройде 01-31 липня 2020 року.

«Вікі любить Землю» — це фотоконкурс, присвячений пам’яткам природи України. У 2020 році він пройде з 1 по 31 липня. Головна мета конкурсу полягає у тому, щоб створити під вільною ліцензією якомога повнішу базу фотографій пам’яток природи і об’єктів природно-заповідного фонду на території України для ілюстрування Вікіпедії та інших проектів.

Цього року в конкурсі беруть участь понад 35 країн. Фото, завантажені в межах конкурсу, призначені зокрема для ілюстрування Вікіпедії — найбільшої онлайн-енциклопедїї у світі.

Проект привертає увагу до стану збереження природоохоронних територій та біорізноманіття.

Журі конкурсу визначають найбільш якісні фотографії у кожній області та по всій Україні; їхні автори стають призерами конкурсу. Призи отримують також учасники, які сфотографують найбільшу кількість пам’яток природи (як у кожній області, так і по Україні загалом) — і переможці спецномінацій. Призовий фонд конкурсу 2020 року становить майже 4000 доларів США.

Щоб взяти участь, учасники мають завантажити фотографію на Вікісховище протягом конкурсного періоду

Також, є можливість запропонувати місцевого діяча (серед фотографів, краєзнавців тощо) до складу журі української частини конкурсу.

Детальніше про конкурс можна дізнатися за посиланням: http://wle.org.ua.

Умови  участі за посилання – https://www.youtube.com/watch?v=6hivN6UUkYM&feature=emb_logo

Контактна особа з боку організаторів для співпраці та пропозицій: Процюк Антон Степанович. Електронна скринька: wle@wikimedia.org.ua. Номер тел.: +38(066)5696135.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування