МЕШКАНЦІВ КИЇВЩИНИ ПРОСЯТЬ CПЛАТИТИ ЗА ДОСТАВКУ ГАЗУ

Дата: 11.06.2020 08:36
Кількість переглядів: 376

Фото без описуАТ «Київоблгаз» звертається до жителів Київської області з проханням сплатити заборгованість за доставку газу для своєчасного проведення планових ремонтів та підготовки до опалювального сезону.

Директор технічний АТ «Київоблгаз» Руслан Писанко розповідає, що зазвичай отримані кошти витрачаються на роботу аварійної газової служби, ремонти газорозподільної системи, обстеження газопроводів, підтримку тиску газу в мережах, локалізацію та ліквідацію аварійних ситуацій, а також заміну зношених ділянок газопроводів.
Частина коштів необхідна на виплати зарплат співробітникам багатотисячного колективу компанії, які в період карантину продовжують безперервно працювати для забезпечення безперебійної та безаварійної доставки газу споживачам.

Нагадаємо, щоб завантажити онлайн-рахунок за доставку газу і дистанційно оплатити послуги можна з Особистого кабінету на сайті 104.ua, за допомогою чат-бота Viber 7104.ua і через мобільні додатки 104Mobile або 104 MobileLight.

Газова компанія дякує усім своїм клієнтам, які знайшли можливість і своєчасно розрахувалися за доставку газу, зробивши свій внесок у безпеку газорозподільної системи Київської області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування