КИЇВСЬКА ОДА УКЛАЛА МЕМОРАНДУМ ПРО СПІВПРАЦЮ З DOC.UA

Дата: 10.06.2020 13:54
Кількість переглядів: 349

Упродовж червня поточного року мешканці Києва та Київської області можуть безкоштовно користуватися аудіоконсультаціями кваліфікованих лікарів і пройти інформаційне онлайн-тестування на симптоми коронавірусу. Про це йдеться в Меморандумі, який укладено між Київською обласною державною адміністрацією та онлайн-хабом DOC.ua, який входить до групи компаній «Ефективні інвестиції».

Підписаний документ ще раз доводить те, що бізнес та влада здатні об’єднувати зусилля та продуктивно співпрацювати, зокрема, якщо йдеться про збереження здоров’я та життя людей.

«Консультації лікарів для мешканців області – дуже корисна ініціатива, яка дозволить людям отримати фахову пораду і, можливо, попередити захворювання. Я вдячний лікарям за їхню допомогу. Особливо під час пандемії коронавірусу. Мешканців закликаю не нехтувати своїм здоров‘ям і вчасно користуватися допомогою медиків. Бережіть себе і своїх близьких», – зазначив очільник Київської обласної державної адміністрації Василь Володін.

Під час аудіоконсультацій користувач отримує від медиків фахові поради, які вони надають з огляду на описані симптоми. Також лікарі допоможуть скласти алгоритм подальших дій та за необхідності розшифрувати результати аналізів. Тривалість консультації – 10 хв. Отримати цю послугу можна після простої реєстрації на сайті онлайн-хабу (https://doc.ua/news/news/besplatnye-onlajn-konsultacii-s-vrachami-v-period-karantina ).

Також на сайті DOC.ua або на його сторінках у Viber(https://www.viber.com/docua ) чи Telegram(https://t.me/docuabot ) можна пройти просте онлайн-тестування, яке допоможе визначити чи перебуваєте ви в зоні ризика щодо захворювання на коронавірус. Програму складено на основі рекомендацій Всесвітньої організації охорони здоров’я. Результати тесту мають довідковий характер і не є встановленим діагнозом.

«В Україні введено адаптивний карантин із пом’якшеними умовами, проте це не означає остаточну перемогу над COVID-19, тому ми прагнемо допомогти якомога більшій кількості людей, – зазначає Сергій Казанцев, засновник DOC.ua. – Також не варто забувати і про те, що піклуватися про своє здоров’я необхідно завжди. Інші захворювання нікуди не поділися. Потрібні профілактика та лікування. Для цього ми пропонуємо українцям доступні та зручні послуги».

Нагадаємо, що раніше онлайн-хаб уклав меморандуми про співпрацю з Міністерством охорони здоров’я України, Черкаською та Херсонською обласними державними адміністраціями та успішно реалізував свої зобов’язання.

Повідомляє пресслужба КОДА.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування