Привітання мешканців дитячого будинку сімейного типу з «Днем захисту дітей»

Дата: 01.06.2020 16:52
Кількість переглядів: 667

Щороку 1 червня ми відзначаємо свято маленьких мешканців  Яготинщини – Міжнародний день захисту дітей. Дитинство – це час безтурботності, легкості, чистоти та світлих мрій. Коли морозиво – смачніше, друзі – найвірніші, а щастя – у дрібницях. Саме заради дітей живемо і працюємо ми, дорослі, адже розуміємо: вони наше майбутнє.

З нагоди Міжнародного дня захисту дітей 01.06.2020 року працівники Яготинського районного центру соціальних служб, для сімї, дітей та молоді, служби у справах дітей та сім’ї Яготинської РДА  спільно з   інспектором із ювенальної превенції  Яготинського відділення поліції Переяслав-Хмельницького відділу поліції ГУ Національної поліції в Київській області, відвідали дитячі будинки сімейного типу Яготинського району та привітали  дітей та батьків – вихователів зі святом, передали  теплі вітання від голови Яготинської районної державної адміністрації Олександра Кудрявського,  подарували дітям подарунки надані  Генеральним директором ТДВ «Яготинський маслозавод» Олександром Сіренком, а також поспілкувалися на теми «Безпека на дорозі»,  «Безпечні канікули».

Подякували батькам-вихователям Фріцу Юрію Францовичу та Фріц Світлані Володимирівні, Роговець Марії Валеріанівні та Роговець Віталію Олексійовичу за  виховання та розвиток діток, родинне тепло й увагу до кожного з них, побажали всім хлопчикам та дівчаткам міцного здоров’я, успіхів у всіх справах та веселих канікул.

В свою чергу дорослі та діти були дуже рад вітанням та подякували за такі смачні та корисні подарунки надані  ТДВ «Яготинський маслозавад»: молоко, закваску полуничну, кефір безлактозний, масло, сметану, сирок дитячий, сир, йогурти Хопси та солодощі.

Яготинський районний центр соціальних

служб для сім’ї, дітей та молоді



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування