Енергетики ДТЕК повернули світло у 60 населених пунктах, які були знеструмлені через сильний вітер

Дата: 01.06.2020 08:25
Кількість переглядів: 365

Фото без описуПротягом 28 травня через сильний поривчастий вітер та дощ відбулися масові відключення електроенергії у Київській області. Співробітники Київобленерго оперативно ліквідували наслідки негоди. За добу світло повернули 60 містам і селам, які були знеструмлені повністю та у 68, що постраждали частково. Відремонтували 56 ліній та 1330 трансформаторних підстанцій. Наразі всі міста та села зі світлом. Енергетики працюють з одиночними заявками в 4 населених пунктах області.

Київобленерго просить мешканців області дотримуватися базових правил електробезпеки:

- при сильному вітрі не можна перебувати поблизу ліній електропередачі;

- не наближатися до обірваного проводу ближче, ніж на 8-12 метрів і ні в якому разі не торкатися його.

При виявленні проводів, що впали на землю, обірваних або провислих проводів, відкритих дверей і люків електроустановок, а також пошкоджених опор, пишіть нам у Фейсбук. Або повідомляйте в кол-центр Київобленерго за (044) 459-07-40; (067)495-70-40 (цілодобово).

Як повідомлялося раніше, фахівці Київобленерго не зупиняли планові та аварійно-відновлювальні роботи на час карантину. Всі роботи виконувалися в суворій відповідності всіх карантинних заходів. За два місяці карантину оператор системи розподілу Київобленерго ліквідував 10 тис. аварій та повернув світло у домівки 709 тис. клієнтів Київської області.

 

Довідка

ДТЕК Мережі розвиває бізнес з розподілу електроенергії та експлуатації електромереж в Києві, Київській, Дніпропетровській, Донецькій і Одеській областях. Підприємства обслуговують 5,4 млн домогосподарств і 150 тис. підприємств.

ДТЕК – найбільший приватний інвестор в енергетику України.

Група розвиває бізнеси з видобування природного газу та вугілля, відновлюваної та теплової генерації електроенергії, розподілу та постачання електроенергії електромережами, постачання електроенергії клієнтам, впровадження енергоефективних рішень, зарядці електромобілів.

У 2019 році капітальні вкладення ДТЕК становили 23 млрд грн, податкові відрахування – 23,4 млрд грн. У ДТЕК працюють 70 тис. співробітників.

100% компанії належить SCM Limited. Кінцевим бенефіціаром є Рінат Ахметов.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування