Оголошено штормове попередження.

Дата: 28.05.2020 15:24
Кількість переглядів: 397

Фото без описуУ Київській області оголошено штормове попередження. За інформацією Українського Гідрометцентру, 28 травня можливе посилення вітру до 15-20 метрів на секунду, дощ та грози. Аварійно-відновлювальні бригади Київобленерго знаходяться у повній готовності до ліквідації можливих аварійних відключень в області.

Енергетики будуть працювати навіть в умовах карантину у цілодобовому режимі, щоб забезпечити жителів області світлом, попередити пов'язані з негодою відключення і ліквідувати можливі аварії.

Поради під час можливих масових відключень через негоду: інформацію про аварійні відключення можна перевірити на сайті компанії в розділі Аварійні відключення. Якщо ваша адреса там є – енергетики вже знають про відключення і відновлюють електропостачання. Якщо ви не знайшли свою адресу – телефонуйте до кол-центру (044) 459-07-40(067) 495-70-40 (цілодобово) або пишіть у приватні повідомлення на сторінці Київобленерго в соцмережі Фейсбук.

Київобленерго нагадує також про необхідність дотримання правил електробезпеки: при сильному вітрі не можна перебувати поблизу ліній електропередачі; не наближатися до обірваного проводу ближче, ніж на 8-12 метрів і ні в якому разі не торкатися його. При виявленні проводів, що впали на землю, обірваних або провислих проводів, відкритих дверей і люків електроустановок, а також пошкоджених опор, прохання повідомляти про це в кол-центр Київобленерго.

Як повідомлялося раніше, фахівці Київобленерго не зупиняли планові та аварійно-відновлювальні роботи на час карантину. Всі роботи виконувалися в суворій відповідності всіх карантинних заходів. За два місяці карантину оператор системи розподілу Київобленерго ліквідував 10 тис. аварій та повернув світло у домівки 709 тис. клієнтів Київської області.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування