Відбулась нарада при голові районної державної адміністрації

Дата: 28.05.2020 14:13
Кількість переглядів: 507

Фото без опису28 травня 2020 року голова адміністрації Олександр Кудрявський, з ініціативи військового комісара Яготинського районного комісаріату В’ячеслава Проніна, провів нараду по питанню проведення чергового призову громадян України на строкову військову службу та військову службу за контрактом, відповідно до Указу Президента України від 23.03.2020 №103/2020 «Про внесення змін до Указу Президента України від 16.01.2020 № 13».

В нараді взяли участь голова адміністрації Олександр Кудрявський, перший заступник голови адміністрації Олександр Васільєв, начальник управління фінансів Яготинської РДА Ольга Барсук, завідувач сектору з питань цивільного захисту, оборонної роботи та інфраструктури адміністрації Олександр Головченко, головний лікар КНП «Яготинська центральна районна лікарня» ЯРР Вадим Нескорожений, військовий комісар Яготинського районного комісаріату В’ячеслав Пронін.

В ході наради надано роз’яснення стосовно весняної призовної кампанії-2020. Військовий комісар В’ячеслав Пронін акцентував увагу на тому, що призовна компанія орієнтовно розпочнеться з 15 червня в ході якої буде проведено черговий призов на строкову військову службу в Збройні сили України юнаків від 18 до 27 років, які визнані медичною комісією придатними до проходження військової служби. На підставі Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу».

Вирішено питання, щодо обов’язкового тестування на COVID-19 всіх призовників незалежно від того, чи мали вони встановлений контакт із хворими.

Пі час наради наголос робився на тому, що потрібна максимальна зосередженість на виконанні завдань, які ставляться перед військкоматом та органами влади. А, як наголосив голова райдержадміністрації Олександр Кудрявський, для цього потрібна тісна взаємодія між військовим комісаріатом, головами місцевих рад, медичними та правоохоронними органами. Також він звернувся до всіх присутніх із проханням мобілізувати всі сили, аби на достойному рівні провести призовну кампанію.

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування