Працівники стаціонарних відділень для тимчасового або постійного проживання в с.Черняхівка, с. Капустинці отримали благодійну допомогу від Міжнародного благодійного фонду «Давай допоможемо»

Дата: 18.05.2020 12:38
Кількість переглядів: 447

Фото без описуСвіт охопила пандемія коронавірусу COVID-19 - це стало серйозним випробуванням для наших громадян, нелегка ноша припала на плечі працівників соціальної сфери, людей чуйних до чужої біди, горя і хвороби.

В цей нелегкий час, коли все більше людей потребує  матеріальної допомоги стає важко знайти людей, які здатні сприймати чужі проблеми, як свої, і як чудово, що такі люди все таки є. Нашими незмінними помічниками залишаються Міжнародний благодійний фонд «Давай допоможемо» . Надаючи допомогу, Ви надаєте не просто матеріальні цінності, а даруєте радість та надію на краще життя. Дуже приємно жити і працювати з людьми , які вболівають за життя і здоров'я не тільки наших підопічних. Цього разу вони потурбувалися про працівників стаціонарних відділень для тимчасового або постійного проживання в с.Черняхівка і с. Капустинці, та надіслали їм захисні маски, дезінфікуючі розчини для рук та продуктові набори для кожного працівника.

Ми висловлюємо глибоку вдячність нашим постійним помічникам, за  підтримку  нашим підопічним, і працівникам. Поки такі люди живуть і працюють, то буде жити і наша нація українців. Хочеться ще раз щиро подякувати за  підтримку за щирі і чуйні серця наших благодійників та з надією  чекаємо на таку допомогу для соціальних робітників.

Яготинський районний територіальний центр соціального обслуговування(надання соц. послуг)



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування