ПРИВІТАННЯ З МІЖНАРОДНИМ ДНЕМ СІМ’Ї

Дата: 18.05.2020 08:11
Кількість переглядів: 360

Фото без описуПрацівники Яготинського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та інспектор з ювенальної превенції  Яготинського відділення поліції Переяслав-Хмельницького відділу поліції ГУ Національної поліції в Київській області на передодні Міжнародного дня сім’ї вручили набори книг багатодітним та малозабезпеченим сім’ям, одиноким матерям, сім’ям де є особи з особливими потребами, внутрішньо переміщеним особам, сім’ям,  які перебувають у складних життєвих обставинах та іншим соціально-незахищеним верствам населення, які перебувають на обліку в ЯРЦСССДМ та  від благодійної організації «Благодійний фонд « Клуб Добродіїв » вручили продуктові набори, для мам, які виховують дітей самостійно та перебувають на обліку в центрі. До наборів входять: борошно, цукор, макаронні вироби, олія, гречка, рис, молоко згущене, томатна паста, тушонка, горох, манка, вівсяні пластівці, чорний молотий перець. Цих продуктів вистачить родинам приблизно на 2-3 тижні.

Дітки були дуже раді, таким подарункам, адже дитячі казки завдяки сучасним технологіям «оживають» на сторінках (казки з доповненою реальністю). До набору входить 3 казки: «Кіт у чоботях», «Лускунчик і мишачий король» та «Спляча красуня».

Ми віримо в силу читання для розвитку особистості та підтримуємо тренд навчання протягом життя. Замість протиставлення книги та гаджетів, їх об’єднали для WOW- сімейного дозвілля.

Яготинський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді щиро вдячний Благодійній організації «Благодійний фонд «Клуб Добродіїв» за небайдужість та турботу до наших діточок !

Ще не всі книжки знайшли своїх власників, тож робота триває.

Яготинський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді просить соціально відповідальний бізнес та небайдужих жителів Яготинщини долучатись до допомоги особам з обмеженими можливостями та сім’ям з дітьми, які потрапили в складні життєві обставини в забезпеченні ліками, продуктами харчування, речами особистої гігієни та дезінфікуючими засобами.

Яготинський районний центр соціальних

служб для сім’ї, дітей та молоді

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування