Дитячі будинки сімейного типу привітали з Міжнародним днем сім’ї

Дата: 15.05.2020 14:33
Кількість переглядів: 785

Фото без опису15 травня у світі відзначається Міжнародний день сім’ї. Все найкраще, що є на землі, починається з сім’ї. Сім’я — джерело любові, добра, поваги, взаємодопомоги та збереження кращих традицій людських взаємин. Міцна і дружня українська родина, в якій звучить дитячий сміх, панує злагода і мир – є запорукою сильної та успішної держави.

Без сім'ї немає щастя, без неї немає й щирої любові. А ще це саме те життєве середовище, де дитина повинна вчитися добру. Тому сім'я - це просто щастя. А якщо сім'я велика, то й щастя - більше. І мати велику сім'ю - по-своєму подвиг. Тому, передусім, цього дня вітали тих, хто зважився мати саме велику сім'ю - вітали багатодітні родини дитячі будинки сімейного типу, що функціонують в Яготинському районі. Рік теперішній не став виключенням. Чудові родини вітали  голова Яготинської районної державної адміністрації Олександр Кудрявський, директор Яготинського районного центру соціальних служб, для сімї, дітей та молоді Лідія Михайліченко, начальник служби у справах дітей та сім’ї Яготинської РДА Марина Балим та  інспектор із ювенальної превенції  Яготинського відділення поліції Переяслав-Хмельницького відділу поліції ГУ Національної поліції в Київській області Альона Ткачук.

Олександр Кудрявський висловив велику вдячність батькам-вихователям Фріцу Юрію Францовичу та Фріц Світлані Володимирівні, Роговець Марії Валеріанівні та Роговець Віталію Олексійовичу за їхню щоденну нелегку, але таку почесну місію. Адже бачити радісні дитячі очі та щирі усмішки – справжнє щастя.

До вітань приєднались всі присутні, атмосфера любові, яка панує в будинках цих родин, відразу передається всім гостям. Діти з задоволенням показали свої кімнати, розповіли про свої успіхи в навчанні, хобі та маленькі мрії. Спілкування пройшло в теплій, дружній атмосфері. Діти та батьки-вихователі отримали потрібні та корисні подарунки, солодощі,  дитячі книжки та  гарний настрій.

 Саме сім'я завжди була, є і буде хранителькою духовних цінностей, культури та спадкоємності поколінь - адже в ній закладаються основи громадянства, любові до матері, жінки, Батьківщини, повага до оточуючих. Тому союз сім'ї та держави - необхідна умова добробуту кожного з нас, адже саме благополуччя кожної сім'ї визначає розвиток і процвітання країни.

Яготинський районний центр соціальних

служб, для сімї, дітей та молоді



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування