ПРИВІТАННЯ ГОЛОВИ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ О.КУДРЯВСЬКОГО З МІЖНАРОДНИМ ДНЕМ СІМ'Ї

Дата: 15.05.2020 09:07
Кількість переглядів: 922

Фото без описуШановні земляки!

Прийміть найщиріші вітання з Міжнародним днем сім’ї!

Сім’я – це життєдайний осередок, що плекає найвищу цінність людства – дітей, цвіт нації, майбутнє народу. Сім’я є невичерпним джерелом любові та тепла, міцним підґрунтям, на якому будується будь-яке цивілізоване суспільство.

Родина є найпершим ціннісним орієнтиром та головним дороговказом на нашому життєвому шляху. Вона формує особистість, змалечку знайомить із поняттями добра і зла, вчить довіряти, розуміти і прощати.

У всі часи повага і любов до батьків, подружня вірність були основою моралі українського народу, носієм культури та історичної спадкоємності поколінь, чинником стабільності й розвитку держави та благополуччя кожного українця. Ця одвічна істина й надалі має бути основою родинного виховання, могутнім чинником зміцнення духовності нації.

Щиро бажаю кожній родині щасливої долі, міцного здоров'я, добробуту, благополуччя, миру, злагоди та любові. Нехай будуть щасливими і вдячними ваші діти, а буденні клопоти завжди радісними і приємними. Нехай для кожного з вас родина буде самою надійною фортецею, тим місцем, де завжди зрозуміють, підтримають і допоможуть.

Зі святом Вас!

З повагою,

голова Яготинської районної державної адміністрації                             О. КУДРЯВСЬКИЙ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування