ДИТЯЧІ КНИГИ ВІД БЛАГОДІЙНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ "БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД "КЛУБ ДОБРОДІЇВ" ЗНАЙШЛИ СВОЇХ НОВИХ ВЛАСНИКІВ

Дата: 12.05.2020 14:37
Кількість переглядів: 548

Фото без описуПрацівники Яготинського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та інспектор з ювенальної превенції  Яготинського відділення поліції Переяслав-Хмельницького відділу поліції ГУ Національної поліції в Київській області на передодні Дня матері та Міжнародного дня сім’ї вручили набори книг багатодітним та малозабезпеченим сім’ям, одиноким матерям, сім’ям де є особи з особливими потребами, внутрішньо переміщеним особам, сім’ям,  які перебувають у складних життєвих обставинах та іншим соціально-незахищеним верствам населення, які перебувають на обліку в ЯРЦСССДМ. Охоплено сім’ї в населених пунктах Яготинського району: с. Богданівка, с.Годунівка, с. Жоравка, с. Добраничівка, с. Капустинці, с. Плужники, с. Лемешівка, с. Лозовий Яр,  с. Ничипорівка, с. Райківщина, с. Сотниківка, с. Сулимівка,  с. Фарбоване, с. Черняхівка та м. Яготин.

Дітки були дуже раді, таким подарункам, адже дитячі казки завдяки сучасним технологіям «оживають» на сторінках (казки з доповненою реальністю). До набору входить 3 казки: «Кіт у чоботях», «Лускунчик і мишачий король» та «Спляча красуня».

Ми віримо в силу читання для розвитку особистості та підтримуємо тренд навчання протягом життя. Замість протиставлення книги та гаджетів, їх об’єднали для WOW- сімейного дозвілля.

Яготинський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді щиро вдячний Благодійній організації «Благодійний фонд «Клуб Добродіїв» за небайдужість та турботу до наших діточок !

Ще не всі книжки знайшли своїх власників, тож робота триває.

Яготинський районний центр соціальних

служб для сім’ї, дітей та молоді

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування