КИЇВЩИНА ОТРИМАЛА ЧЕРГОВУ ВЕЛИКУ ПАРТІЮ ЗІЗ ДЛЯ ЛІКАРЕНЬ ВІД БЛАГОДІЙНИКІВ

Дата: 06.05.2020 09:18
Кількість переглядів: 248

Фото без описуКиївська обласна державна адміністрація продовжує взаємодію з соціально відповідальним бізнесом для спільної боротьби з розповсюдженням COVID-19.

Чергова велика партія засобів індивідуального захисту, надана приватними благодійниками, надійшла до комунального закладу Київської обласної ради «Баришівській склад медспецпостачання», звідки медичні маски, захисні комбінезони та окуляри для медпрацівників будуть розподілені по усій області.

«У важкі часи українці вміють згуртовуватися для подолання спільного ворога. Зараз це епідемічна загроза, перед лицем якої опинився весь світ. Розуміючи, що біду можна подолати лише разом, об‘єднують зусилля держава, обласна влада і бізнес. В результаті лікарні, які ще півтора місяці тому не мали найнеобхіднішого, забезпечені сучасним обладнанням, а також засобами особистого захисту на місяць наперед», – зазначив очільник Київської облдержадміністрації Василь Володін.

Цього разу в лікарні області будуть доправлено 100 тис. медичних масок, 1 тис. захисних комбінезонів та 2,5 тис. захисних окулярів, які передала області  компанія «Епіцентр К».

Т.в.о. голови КОДА подякував компанії і зазначив, що  засоби індивідуального захисту будуть розподілені між медичними закладами області Департаментом охорони здоров’я КОДА у відповідності до актуальної потреби та найближчим часом надійдуть на місця.

Повідомляє пресслужба КОДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування