Акція «Не будь байдужим!» продовжується

Дата: 05.05.2020 16:34
Кількість переглядів: 420

Фото без описуЯготинський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді  у цей непростий для кожного із нас час продовжили спільно з мамою-вихователькою дитячого будинку сімейного типу Марією Роговець, яка не змогла бути осторонь проблем сімей, які потребують допомоги. З її ініціативи та завдяки допомоги  інших благодійників надано допомогу шістьом сім’ям з числа сімей, які перебувають в складних життєвих обставинах, багатодітних та сімей, де є особи з особливими потребами.   

05.05.2020 р. працівниками ЯРЦСССДМ спільно з мамою-вихователькою ДБСТ Марією Роговець, головою виконавчого комітету Годунівської сільської ради  Світланою Власенко було відвідано родини та надано допомогу. Поспілкувавшись з батьками було домовлено про  надання допомоги в подальшому.

Яготинський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді просить соціально відповідальний бізнес та небайдужих жителів Яготинщини долучатись до допомоги особам з обмеженими можливостями та сім’ям з дітьми, які потрапили в складні життєві обставини в забезпеченні ліками, продуктами харчування, речами особистої гігієни та дезінфікуючими засобами.

 

Яготинський районний центр соціальних

служб для сім’ї, дітей та молоді

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування