Шановні прикордонники, ветерани прикордонної служби!

Дата: 30.04.2020 10:08
Кількість переглядів: 485

Фото без описуШановні охоронці державних кордонів  та ветерани прикордонної служби!

Від щирого серця вітаю вас з професійним святом – Днем прикордонника!

Весь український народ високо цінує ваш внесок у зміцнення національної безпеки та захисту державного суверенітету України.  Ви з честю та гідністю захищаєте кордони нашої держави як у мирний час, так і під час військових дій, не тільки ставлячи під загрозу власне здоров’я, а й життя.  Прикордонники , примножуючи славні традиції попередніх поколінь – патріотизм, національну свідомість та відданість своєму народові завжди залишатимуться  надійним гарантом недоторканості  своєї Батьківщини.

Сьогодні, коли Україна постала перед зовнішньою загрозою, Державна прикордонна служба України вирішує вкрай відповідальні, багатопланові завдання, демонструє високу ефективність і чіткість дій щодо забезпечення прикордонного режиму та захисту інтересів держави. Серед ваших обов’язків – і захист від проникнення на нашу територію міжнародних терористів та злочинних груп, виявлення та ліквідація контрабанди і незаконної міграції.

Реалії сьогодення поставили перед вами нові, не менш важливі завдання – протидія поширенню на територію країни COVID-19. Прикордонники з честю виконують свій професійний обов’язок, протистоять викликам і загрозам, аби ми мали можливість працювати, мріяти, будувати майбутнє та водночас залишалися здоровими.

В цей день висловлюю глибоку вдячність вам, дорогі ветерани прикордонної служби та усім, хто в даний час зі зброєю в руках, самовіддано захищає наші кордони  від ворогів.

Упевнений, що ваш патріотизм, мужність та розуміння важливості професії і надалі спонукатиме вас до професійного і бездоганного несення почесної служби.

 

Бажаю вам та вашим родинам міцного здоров’я, щастя, родинного затишку та мирного неба над головою

З повагою

голова адміністрації                                                                                О. КУДРЯВСЬКИЙ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування