Проведення робіт ТДВ "Яготинський маслозавод" по будівництву очисних споруд для очистки стічних вод та побудови нового цеху

Дата: 21.04.2020 16:14
Кількість переглядів: 2146

Фото без описуЗ 11 березня 2020 року на ТДВ «Яготинський маслозавод» розпочались роботи по будівництву очисних споруд для очистки стічних вод на території підприємства за адресою: м. Яготин, вул. Шевченка, 213. Дані роботи потрібні для дотримання всіх екологічних норм і правил на заводі, а також це пом’якшить режим очистки води для міських очисних споруд.

Днями з процесом будівництва ознайомились голова Яготинської районної державної адміністрації Олександр Кудрявський, міський голова Наталія Дзюба, та начальник КП «Яготинське ВУ ВК» Микола Дзюба. Керівництво ТДВ «Яготинський маслозавод», а саме Олександр Сіренко та головний інженер Михайло Угнявий розповіли про хід будівництва та дали змогу побачити сам процес і роботу кваліфікованих працівників компанії забудовника, лідера по будівництву очисних споруд ТОВ «УПК-арматура».

«На даний час вже проведено ряд робіт: вирито котлован та закладено фундамент під будівництво очисних споруд, отримано експертний висновок та дозвіл на будівництво архбудконтролю, всі нормативні вимоги дотримані. Вартість проєкту становить 33 млн. грн., а запуск планується на жовтень місяць 2020 року. Розраховані вони на 1,5 тис. кубів очистки за добу, що повністю забезпечить потребу заводу навіть з перспективою розвитку». – розповів О. Сіренко.

Разом із тим мали можливість відвідати приміщення побудови нового цеху лінії розливу молока та дізнатись про технологічний процес.

«Цех лінії розливу молока матиме три поверхи: на третьому – таропакувальні матеріали, на другому поверсі апаратне відділення з резервуарами для молока і його обробки, на першому – стоятиме лінія розливу молока у пакети тетрофіни з терміном реалізації 90 днів. Саме такий процес пакування вперше відбуватиметься на нашому підприємстві. Також буде лінія для виготовлення продукції йогуртно-десертної групи. Запуск цеху плануємо на осінь 2020 року». – зазначив Олександр Олександрович.

Нові побудовані об’єкти на ТДВ «Яготинський маслозавод» нададуть до 90 нових робочих місць, що є вагомим для нашого міста.

За матеріалами сайту Яготинської міської ради 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування