Вітання голови адміністрації О. Кудрявського з нагоди Дня працівника пожежної охорони

Дата: 17.04.2020 09:45
Кількість переглядів: 416

Фото без описуДорогі працівники пожежної охорони!

Сердечно вітаю Вас із Днем працівників пожежної охорони! Професія пожежника об’єднує сильних духом, загартованих нелегкими випробуваннями, високопорядних людей. Важко переоцінити внесок пожежної служби у справу державної ваги – захист життя та здоров’я громадян, збереження національного багатства і довкілля від нещадної вогняної стихії. Не вагаючись, професіонали-пожежники кидаються у вогонь, щоб відвернути неминучу трагедію, інколи навіть ціною власного життя. За готовність у будь-яку хвилину прийти на допомогу, героїзм і відвагу Ви здобули  глибоку повагу і шану жителів району. Тисячі успішно ліквідованих пожеж і врятованих із вогню людей – це, мабуть, найкраще підтвердження особливої важливості та благородності вашої професії.

Спасибі Вам за вірність обов’язку, за бойову готовність у будь-який час до боротьби з великою бідою. Переконаний, що Ви й надалі будете збагачувати кращі традиції своєї професії, віддано і сумлінно служитимете обраній справі.

Бажаю усім, хто присвятив своє життя професії вогнеборця, життєвої енергії, незборимої волі й стійкості духу, витримки і мужності у справі служіння державі та народу України. Нехай злагода та достаток завжди панують у Ваших оселях, а праця сторицею повертається здоров’ям, щастям та добром.

З повагою

голова Яготинської районної державної адміністрації                      О. КУДРЯВСЬКИЙ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування