Рятувальники закликають громадян дотримуватись вимог карантину

Дата: 08.04.2020 14:41
Кількість переглядів: 866

Фото без описуУ зв'язку з необхідністю введення жорстких заходів безпеки для боротьби з коронавірусом рятувальники не перестають проводити інформування населення для забезпечення свідомого ставлення мешканців до виконання вимог загальногромадського карантину.

З цією метою щодня в м.Яготин спеціальний автомобіль Яготинського РС ГУ ДСНС України в Київській області з використанням гучномовця доводить до відома громадян оперативну інформацію та застереження щодо запобігання поширенню небезпечної хвороби. Адже деякі мешканці міста сприймають домашню ізоляцію та соціальне дистанціювання як відпочинок, чим можуть створити підгрунття для   поширення пандемії.

Рятувальники вкотре наполягають на забороні відвідування парків, скверів, зон відпочинку, лісопаркових та прибережних зон, відвідування спортивних та дитячих майданчиків. Надзвичайники нагадують про необхідність одягання масок під час перебування у громадських місцях та уникнення скупчення людей.

Водночас, пожежно-рятувальний підрозділ щоденно несе цілодобове чергування, виконує покладені завдання за призначенням заради порятунку людей та гарантування їх безпеки.

- «Життя на карантині не вирок, а важлива необхідність! Коронавірусна інфекція COVID-19 є офіційної світовою пандемією! І побороти її можна лише власною самодисципліною та чітким виконанням встановлених правил. Наполегливо рекомендуємо не залишати місця проживання. Лише виконання усіх особистих та загальних заходів безпеки є протидією поширенню коронавірусної інфекції COVID-19!» - наголошують рятувальники району.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування