Енергетики ДТЕК обстежили мережі, які забезпечують електропостачання 154 лікарень Київської області

Дата: 08.04.2020 12:57
Кількість переглядів: 314

ДТЕК діє в інтересах України та поділяючи цінності суспільства, впроваджує превентивні заходи аби забезпечити стабільну роботу важливих об’єктів інфраструктури в умовах підвищеного навантаження. Працівники Київобленерго перевірили електрозабезпечення 154 медичних установ Київщини. Стабільне й надійне електроживлення для безперебійності роботи таких установ зараз особливо важливо.

Працівники компанії перевірили справність роботи енергообладнання Київобленерго, що живить 154 установи медичної інфраструктури та підтвердили його належний стан. Бригадами було виявлено два пошкодження резервних кабельних лінії 10 кВ, які живлять центральну та районну лікарні в двох районах області – Бородянському та Володарському. Тому енергетики оперативно провели ремонтні роботи. Тепер пацієнти та медики можуть бути спокійні – електропостачання лікарень буде надійним попри усі обмежувальні заходи, що наразі діють в Україні.

«Сьогодні забезпечення безперебійним електропостачанням лікарень є пріоритетним завданням. Ми слідкуємо за цим цілодобово. Співробітники компанії також провели перевірку запасних матеріалів і сформували резерв. Це дозволить оперативно ліквідувати аварійні ситуації», - зазначив генеральний директор Київобленерго Віталій Шайда.

Короткий відео-огляд робіт в Бородянській центральній лікарні та Володарській районній можна подивитися на сторінці у Facebook за посиланням.

Турбуючись про здоров'я своїх клієнтів і співробітників з 17 березня, на час карантину, всі центри обслуговування Київобленерго переведені в режим дистанційного надання послуг. Скористатися дистанційними сервісами можна на сайті компанії, за телефонами кол-центру, а також по електронній пошті і на офіційній сторінці у Facebook. Це більш зручний формат обслуговування, який економить час клієнта і не вимагає його особистої присутності. Аварійні бригади і диспетчера цілодобово проводять ремонти і продовжують робити все можливе для стабільної та безперебійної роботи системи електропостачання Київської області.

Довідка

ДТЕК Мережі розвиває бізнес з розподілу електроенергії та експлуатації електромереж в Києві, Київській, Дніпропетровській, Донецькій і Одеській областях. Підприємства обслуговують 5,4 млн домогосподарств і 150 тис. підприємств.

ДТЕК – найбільший приватний інвестор в енергетику України.

Група розвиває бізнеси з видобування природного газу та вугілля, відновлюваної та теплової генерації електроенергії, розподілу та постачання електроенергії електромережами, постачання електроенергії клієнтам, впровадження енергоефективних рішень, зарядці електромобілів.

У 2019 році капітальні вкладення ДТЕК становили 23 млрд грн, податкові відрахування – 23,4 млрд грн. У ДТЕК працюють 70 тис. співробітників.

100% компанії належить SCM Limited. Кінцевим бенефіціаром є Рінат Ахметов.

 

Відділ комунікацій

ПрАТ «Київобленерго»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування