«Мій досвід — моя перевага» - інформкампанія про досвід ветеранів на полі бою і в цивільному житті.

Дата: 31.03.2020 12:11
Кількість переглядів: 341

Фото без опису

В Україні запускають інформкампанію про ветеранів “Мій досвід – моя перевага”. Про це повідомляє пресслужба міністерства в справах ветеранів, тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб.

Проєкт розповідає, що досвід ветеранів допомагає переосмислити життя, ставлення до людей, до професійних цілей, дає поштовх до розвитку. “Проєкт “Мій досвід – моя перевага” саме про це. У ньому ми пропонуємо поглянути на життєвий шлях окремих ветеранів та його трансформацію під впливом бойового досвіду”, – йдеться в повідомленні.

Ключовий елемент проєкту – 30-секундне відео, героями якого стали п’ять ветеранів: Андрій Мельник, Віктор Шинкарук, Денис Дьомін, Євген Михайлюк та Майя Москвич. У ролику кожен із них розповідає про риси характеру, які виховав у собі під час перебування на полі бою та демонструє, яке застосування ця риса знайшла вже в цивільному житті.

Кампанію “Мій досвід – моя перевага” розробив Центр стратегічних комунікацій StratCom Ukraine за підтримки міністерства в справах ветеранів, тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України в межах проєкту з реінтеграції ветеранів. Його впроваджує Міжнародна організація з міграції за фінансування Європейського Союзу.

Нагадаємо, що майже половина ветеранів російсько-української війни стикалася з упередженим або несправедливим ставленням до себе з боку представників різних груп суспільства. Зокрема, ветерани мали проблеми при здійсненні свого права на безкоштовне користування громадським транспортом або під час отримання медичних або адміністративних послуг.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування