Шановні військовослужбовці Національної Гвардії України!

Дата: 26.03.2020 10:34
Кількість переглядів: 433

Щиро вітаю з професійним святом - Днем Національної гвардії України!

Від першого дня існування нового військового формування ви з гідністю і честю виконуєте відповідальні завдання із захисту територіальної цілісності держави, забезпечення безпеки її громадян.

Національна гвардія, являючись основою безпеки та надійною опорою суверенітету держави, в перших рядах стала на її захист і робить все необхідне задля відстоювання незалежності, територіальної цілісності та недоторканості України. Без сумніву гвардійці, свідомо зробивши свій патріотичний вибір, здобули повагу та вдячність усього українського народу, визнання керівництва держави та міжнародної спільноти, стали учасниками доленосних для України подій, гідно витримуючи усі випробування.

Глибоко шануємо тих, хто зустрічає цей день на передовій, бойових постах, вартах, у військових нарядах в усіх регіонах України. Низько вклоняємося всім, хто віддав своє життя за єдність країни та встановлення миру і спокою на рідній землі. Український народ високо цінує внесок воїнів-гвардійців у забезпечення національної безпеки держави.

Щирo вітаю вас із Днем Національної гвардії України, бажаю міцного здоров’я, щастя вам та вашим рідним і близьким, мирного неба над головою, добра, злагоди та нових досягнень у справі служіння нашій країні!

З повагою,

голова Яготинської районної державної адміністрації                        Олександр Кудрявський


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування