ТВОЄ ЖИТТЯ - В ТВОЇХ РУКАХ!

Дата: 23.03.2020 12:16
Кількість переглядів: 596

Фото без описуКожному жителю планети хочеться насолоджуватися мирним небом, виховувати дітей, піклуватися про батьків, тобто щоб життя було повноцінним та радісним. Нажаль, сучасні реалії змушують нас захищатися від агресивних дій гострої респіраторної інфекції, сприченоної коронавірусною інфекцією.

Сьогодні в нашій державі як і в усьому світі спостерігається стрімке поширення коронавірусної інфекції COVID-19, ліків від якої нажаль, ще не винайдено.

Наша держава робить все можливе щоб стримати цю смертельну хворобу, приймаються відповідні законопроекти, вносяться зміни у вже існуюче законодавство, здійснюються заходи на місцях. Багато з прийнятих рішень і запроваджених заходів непопулярні, адже вони «зруйнували» наш повсякденний ритм життя, але варто запитати себе, що важливіше власне життя і життя близьких та рідних чи впертість  й небажання прислухатись до тих порад які дають можливість зберегти життя.

Шановні жителі міста та району, Яготинська районна державна адміністрація закликає Вас повністю усвідомити той рівень небезпеки на який Ви наражаєте не тільки себе, а й оточуючих не виконуючи застережні заходи по поширенню коронавірусної інфекції COVID-19.

Разом з тим, звертаємось до свідомої громадськості району, якщо Ви володієте інформацією про осіб, які порушують режим самоізоляції, умови карантину та які нещодавно прибули з закордону і не самоізолювалися, повідомте за номером гарячої лінії (04575) 5-65-43 (з 8:00 по 17:00) або за телефоном 102 (цілодобово).

Здоров’я Всім нам!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування