Яготинська міська рада виділила 1,6 млн. грн. на поліпшення матеріально-технічного забезпечення закладів охорони здоров’я та боротьбу з коронавірусом COVID-19 в Яготинському районі

Дата: 19.03.2020 17:20
Кількість переглядів: 735

19 березня 2020 року відбулось позачергове засідання сесії Яготинської міської ради, на якому рішенням депутатів міської ради  виділено субвенцію на районний бюджет в сумі 1, 6 млн. грн. на поліпшення матеріально-технічного забезпечення закладів охорони здоров’я та боротьбу з поширенням респіраторних інфекцій, викликаних короновірусом COVID-19.

Зазначені кошти будуть спрямовані на закупівлю медичного обладнання, а саме апаратів штучної вентиляції легень, експрес-тестів, костюмів біозахисту, рукавичок, респіраторів, бахіл, масок, антибактеріальних, інфузійний, противірусних, жарознижувальних, дезінфікуючих засобів.

Яготинська районна державна адміністрація, щиро вдячна голові та депутатському корпусу Яготинської міської ради за виділені кошти, які обов’язково поліпшать матеріально-технічне забезпечення лікарні, допоможуть медикам у перемозі над вірусом та збережуть здоров’я жителів Яготинського району у боротьбі з коронавірусом.

Зважаючи на стрімке поширення пандемії, викликаної коронавірусом COVID-19 на території України, Яготинська районна державна адміністрація звертається до керівників органів місцевого самоврядування, сільських рад, підприємств, установ, організацій всіх форм власності долучитись та виділити кошти на КНП «Яготинська центральна районна лікарня», адже коронавірус, це біда, яку можливо подолати лише консолідувавши зусилля державного та приватного сектору.

Тож давайте на власному прикладі покажемо, що не потрібно стояти осторонь, а варто самоорганізовуватися та діяти!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування