ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ДПС У КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ІНФОРМУЄ

Дата: 16.03.2020 15:24
Кількість переглядів: 319

Фото без описуВикористовуйте можливості електронного кабінету

ГУ ДПС у Київській області нагадує платникам податків про можливості  використання податкових сервісів від ДПС України, які надають змогу не відвідуючи податкові органі здійснити значний спектр операцій:

-подати звітність, 

-сплатити платежі до бюджету (можливість реалізована для фізичних осіб),

-подати заяву та отримати довідку про відсутність заборгованості з платежів, контроль за справлянням яких покладено на контролюючі органи,

-у меню «Листування з ДПС» приватної частини Електронного кабінету, платники мають можливість направити до органу ДПС разом із супровідним листом підтверджуючі документи, визначені в запиті про подання інформації, у форматі pdf (обмеження 2 мб),

- внести  зміни до своїх облікових даних.

- замовити ідентифікаційний код,

- отримати довідку про доходи,

- зареєструватися платником ПДВ,

- отримати витяг з реєстру платників ПДВ,

- зареєструвати РРО, КОРО, РК,

- надіслати лист (запит)  довільної форми щодо отримання довідки-підтвердження статусу податкового резидента України.

Звертаємо увагу, що нормами наказу ДПА України від 12.04.2002 № 173 «Про підтвердження статусу податкового резидента України» зі змінами та доповненнями не передбачено отримання платником Довідки в електронному вигляді.

Електронний кабінет працює постійно (24 години на дату кожного календарного дня), крім часу, необхідного для його технічного обслуговування. Проведення технічного обслуговування Електронного кабінету у день, на який припадає граничний строк подання податкових декларацій, та з 8 до 20 години будь-якого іншого календарного дня забороняється.

Робота у приватній частині Електронного кабінету здійснюється з використанням кваліфікованого електронного підпису, отриманого у будь-якого Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг.

Вхід до Електронного кабінету здійснюється за адресою: https://cabinet.tax.gov.ua, а також через офіційний вебпортал ДПС. 

 

ГУ ДПС у Київській області

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування