ОПЕРАТИВНА ІНФОРМАЦІЯ ПРО ПОШИРЕННЯ КОРОНАВІРУСНОЇ ІНФЕКЦІЇ COVID-19 В УКРАЇНІ ТА КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ

Дата: 16.03.2020 14:54
Кількість переглядів: 322

Фото без описуЗа інформацією Департаменту охорони здоров’я Київської обласної державної адміністрації станом на 16 березня в Київській області був виявлений один пацієнт з підозрою на коронавірус COVID-19. Результатами лабораторного дослідження наявність коронавірусної інфекції не підтверджено. Всі медичні заклади готові до можливого поширення коронавірусу. Визначені базові лікарні для можливих хворих на цю інфекцію. Лікарні комплектуються необхідними медичними засобами та технікою. В області проводиться дезінфекція громадського транспорту. Щодня дезінфекцію проводять більш ніж на 2000 об’єктах.

Нагадаємо, що з 12 березня, на три тижні (з 12 березня по 3 квітня) в Київській області введено карантин. Введено обмеження на проведення масових заходів, у яких запланована участь 200 та більше осіб (за винятком заходів державної необхідності). Спортивні змагання можливі із дозволу міжнародних організацій, без глядачів.

За інформацією Міністерства охорони здоров’я України в Україні станом на 16 березня зафіксовано два нових випадки інфікування коронавірусом COVID-19.

В Чернівецькій області у двох жінок було лабораторно підтверджено COVID-19. Пацієнтки ізольовані, їхній стан стабільний. Проводиться робота із контактними особами.

На сьогодні за результатами дослідження вірусологічної референс-лабораторії Центру отримано 5 позитивних результатів на COVID-19: Чернівецька (4) та Житомирська (1, летальний випадок) області. 16 березня 2020 року з 00 годин 00 хвилин до 00 годин 00 хвилин по 3 квітня (у ніч з 2 на 3 квітня) припиняється в’їзд на територію України для іноземців та осіб без громадянства.

Заборона на в’їзд може бути скасована чи продовжена в залежності від ситуації із поширенням коронавірусу в світі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування