ЗІ СВЯТОМ ВАС - ДОРОГІ КОМУНАЛЬНИКИ!

Дата: 13.03.2020 20:31
Кількість переглядів: 324

Фото без описуДень працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення − професійне свято, яке традиційно відзначається кожної третьої неділі березня. Цей день присвячений усім працівникам житлово-комунальних господарств, які виконують вкрай необхідну справу – забезпечення життєдіяльності міст, надання різних послуг. Саме працівники цієї галузі роблять все можливе для того, щоб життя кожного було комфортним, зручним та безпечним.

З нагоди професійного свята людей, 13 березня голова адміністраії Олександр Кудрявський та голова районної ради Петро Гайдай зустрілись з працівниками КПТМ "Яготинтеломережа".

«Ви - сильні і відповідальні люди, які не бояться відповідальності, трудоголіки, які працюють днями і ночами, щоб в наших домівках було тепло та затишно. Бажаю Вам величезного терпіння, удачі і здоров'я», - побажав Олександр Кудрявський.
Кращим працівникам КПТМ "Яготинтепломережа" були вручені подяки Яготинської районної державної адіністрації та Яготинської районної ради.

Тож знову і знову вітаємо із Днем працівників комунальної та побутової сфер! Бажаємо міцного здоров'я, добра, благополуччя, затишних осель, мирного неба над головою, позитивних і доброзичливих споживачів, оптимізму й віри в майбутнє!

Низький уклін Вам за професіоналізм і витримку, за ваші золоті руки!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування