Київобленерго рекомендує клієнтам користуватися дистанційними сервісами доки триває всеукраїнський карантин

Дата: 13.03.2020 18:54
Кількість переглядів: 459

Фото без описуУ зв’язку із запровадженням карантину в Україні, Київоблєнерго радить своїм клієнтам, замісить візитів до центрів обслуговування, віддавати перевагу дистанційними сервісами. Вони більш зручні, економлять час та не потребують особистої присутності у офісах компанії.

У період карантину Центри обслуговування клієнтів Київобленерго працюватимуть у звичайному режимі. Проте аби запобігти масовим скупченням людей, у компанії рекомендують вирішувати питання з розподілу електроенергії та передавати покази дистанційно за пару хвилин без черг та зайвих поїздок.

Покази лічильника можна передати:

·       скориставшись особистою сторінкою для побутових і юридичних споживачів на сайті

·       через Viber чи Telegram

·       відправивши SMS на номер (067)2397238

·       електронною поштою KOE-ORDER@koe.vsei.ua

·       в автоматичному режимі у кол-центрі за тел. (044) 459-07-40 або (067) 495-70-40, виберіть цифру 1 в головному меню, далі «4» - «Прийом пропозицій» та «1» - «Залишити усне повідомлення». Залишаючи повідомлення вкажіть номер особового рахунку і поточні показання лічильника. Інформація, як це зробити, є також на сайті та нашій сторінці в мережі Фейсбук.

Клієнти Київобленерго також можуть в режимі онлайн замовити послугу перевірки, параметризації чи ремонту лічильників і при цьому обрати день візиту енергетика. Послуга вже доступна для перших 6-ти районів: Києво-Святошинського, Ірпінського, Вишгородського, Бородянського, Макарівського та Іванківського.

Сервіс подачі заявок для приєднань до електромереж Київобленерго також працює онлайн. Скористатися послугою можуть усі клієнти Київської області, а автоматично визначити тип приєднання та отримати відповідь в режимі онлайн можуть клієнти Києво-Святошинського, Ірпінського, Бориспільського та Вишгородського районних підрозділів.

Консультації можна отримати звернувшись до фахівців кол-центру (044) 459-07-40(067) 495-70-40 або надіслати електронного листа на адресу: info.koe@koe.vsei.ua.

Інформацію щодо планових та аварійних вимкнень можна переглянути на сайті у розділі «Планові відключення» та «Аварійні відключення».

Зберігайте свій час, спокій та здоров'я!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування