НА КИЇВЩИНІ ТРИВАЄ РОБОТА ЩОДО ЗАПОБІГАННЯ ПОШИРЕННЮ НА ТЕРИТОРІЇ ОБЛАСТІ КОРОНАВІРУСУ COVID-19

Дата: 13.03.2020 18:49
Кількість переглядів: 397

Фото без опису13 березня під керівництвом тимчасово виконуючого обов’язки голови Київської ОДА Василя Володіна відбулася онлайн нарада щодо запобігання проникненню коронавірусу COVID-19 на територію області. Участь у роботі взяли заступник голови ОДА Олег Торкунов, заступник голови ОДА Дмитро Назаренко, начальник Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Київській області Василь Слободяник, представники профільних департаментів КОДА, голови районів, ОТГ та мери міст області.

У ході наради учасники доповіли про виконання розпорядження т.в.о. голови КОДА Василя Володіна «Про запобігання поширенню на території Київської області коронавірусу COVID-19» та протоколу позачергового засідання Київської обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Крім того, обговорили стан готовності місць обсервації до прийому громадян з підозрою на коронавірус COVID-19.

Зазначимо, що з 12 березня у закладах освіти Київської області запроваджено карантинні заходи та призупинено освітній процес у всіх закладах загальної середньої, позашкільної освіти, інтернатних закладах, закладах професійної (професійно-технічної освіти) та фахової передвищої освіти.

«Рішення прийняті на державному рівні обов’язково повинні бути виконані на місцях. Тому в області проведено ряд обмежувальних заходів та призупинено освітній процес. Наразі ситуація під контролем», – наголосив Василь Володін.

Станом на сьогодні в області не зафіксовано жодного випадку захворювання на коронавірус.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування